torstai 7. kesäkuuta 2012

Ajantasalla

Jälleen järkevä ostos: uusi kalenteri. Nykyinen vetelee jo viimeisiä sivuja. Onneksi löysin samanlaisen kalenterin Suomalaisesta kirjakaupasta, hintaan 9,95€. Kannet ovat erilaiset ja tietysti vuosi vaihtunut. Minulla on joku violetti kausi, kun uusi kamerakin on violetti.
Kalenteri on yllättävän tärkeä minulle. Ilman kalenteria en olisi ajantasalla. Olisin aivan hukassa. Onko teillä samanlaista riippuvuutta kalenteriin?1 kommentti:

  1. Kalenteririippuvainen ilmoittautuu. Jokainen meistä taitaa olla jollain tavalla riippuvainen. Osalle riittää seinäkalenteri, mutta osa meistä tarvitsee kunnollisen kalenterikirjan. Kalenterikirjoissakin on sitten riippuvuuksien mukaan paljon vaihtelua, onneksi.

    Minäkin olen riippuvainen paperisesta kalenterista. Sähköisellä kalenterilla en tekisi mitään. Miten siihen edes kirjottaisi hieroglyfejä ja muuta mystistä.

    Hieno kuva tuo alempi. Harvoin näkee kalentereiden esittelyissä (etenkään verkkokaupoissa) kuvia kalenterin sisäsivuilta eli niiltä tärkeimmiltä sivuilta. Kansista on kyllä aina hyvät kuvat.

    VastaaPoista