keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Tammikuun lempparit

Päivällä kävin hakemassa pakettiautomaatista tilaamani hiusvärin. Ulkona oli tänään vielä kylmempi kuin eilen, joten päätin pysyä loppupäivän sisällä lämpimässä. Ajan kuluksi ajattelin tehdä tämän postauksen, jossa on muutama lempijuttuni tältä kuulta.

Lempivaate

Tämä ihanan lämmin ja pehmoinen neule on ollut paljon käytössä. Jos oloni tuntuu kylmältä on helppo vain kääriytyä tähän. Olen ihan yllättynyt kuinka moneen tyyliin tämä sopii. Tähän vuodenaikaan todella tarpeellinen vaate. Ostettu Cubukselta.

Lempikosmetiikka

Minusta on nykyään tullut huulipunariippuvainen. Olo tuntuu alastomalta, jos huulissa ei ole jotain väriä. Uusin ihastukseni on Body Shopin pinkki puna. Olen tykännyt tästä huulipunasta muutenkin, koska se ei kuivata huulia niin kuin jotkut huulipunat. Hinnaltaan Body Shopin huulipunat ovat edullisia. Kannattaa kokeilla.

Kuten jo viime postauksessa puhuin, hiuksilleni on tapahtumassa muutos. Tässä pieni vihje siitä: Tänään on luvassa hiusten värjäilyä. Olen jo noin vuoden värjännyt hiukseni hennaväreillä ja ihastunut niihin niin paljon, että en enää muita värejä halua käyttää.

Lempiruoka

Nykyisin tulee syötyä paljon hedelmiä. Itse olen herkuttelija, joten hedelmät on hyvä korvike karkille. Taas tuli vähän niin kuin lupailtua, että tämä vuosi olisi vähän terveellisempi kuin edellinen.

24 kommenttia:

  1. Ihana blogi! Ja huulipuna-addiktio täälläkin.. :D

    http://saatanrakastua.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! Tosi pirteä ulkoasu:) Itse käytän rajauskyniä, jotka antavat vähän väriä, huulikiiltoa ja omistan myös rimmelin punaisen huulipunan:) Itsekin syön hedelmiä ja innostuin syömään myös rusinoita:)
    http://sanniijuliaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Pitäisi itsekkin hankkia rajauskyniä huulipunien kaveriksi. :)

      Poista
  3. Ihanan sävynen toi huulipuna, varmaan pakko käydä hakemas joku päivä oma! Ja mulla on sama juttu, oon syönyt paljon enemmän hedelmiä kun pitkään aikaan! Kivan pirteä ulkoasu. :)

    VastaaPoista
  4. Oijj ihana neuletakki, niin lämpöisen näköinen <3 Itsekin lupailin, että tämä vuosi olisi terveelinen ja ihan hyvin on tähän asti mennyt, eka viikko sokerilakkoa takana! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihanan lämpöinen :) Hienoa ja kiva, että sokerilakko on onnistunut :)

      Poista
  5. Kivoja suosikkeja ja muutenkin kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla. Itsekkin pidän noista jutuista :)

      Poista
  6. Niin kiva neule ja huulipuna, ihanan sävyinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekki pidän tuosta neuleesta ja huulipuna on mun ykkösjuttu :)

      Poista
  7. Oi mäkin oon ruvennut käyttämään huulituotteita oikein kunnolla! The Body Shopin tuotteet on ihania, mutta huulipunia en ole vielä ehtinyt testata! Kiva postaus! <3

    VastaaPoista
  8. Oijoi, kiinnostus heräsi tuosta huulipunasta! Mä käytän huulipunaa lähes aina, ihan joka päivä. Se kuuluu vissiin vaan tähän mun lookkiin ;D

    http://misslittlemarie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. mulla taitaa olla samanlainen neule, ja oon ihan in lööv siihen! ♥ sulla on kans ihanat hiukset ja tykkään kovasti tästä blogin ulkoasusta :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana tuo neule! Oon aina ettinny ton tapasta mutta koskaan oo tullu vastaan. En kyllä oo oppinnu vieläkään käyttämään oikeen mitään neuleita. Kivan sävynen tuo huulipuna! Tosi hyvä postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa välillä kokeilla uutta :) Ehkä neuleisiinkin tottuu :) Kiitos :)

      Poista
  11. Tälläset postaukset on kyllä tosi kivoja! Ja tuo neule on kyllä tosi ihanan näkönen! Itsekkin oon korvannu karkit hedelmillä ja yritän syödä enemmän kasviksia. Nykyään hedelmät on mun mielestä kyllä paljon paremman makuisia ku karkit. :-D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Jep! Hedelmät on paremman makuisia kuin karkit :)

      Poista