tiistai 2. helmikuuta 2016

Kysy minulta: Vastaukset osa 1

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Tässä olisi vastauksien ensimmäinen osa kysymyksiin, joita minulta viime postauksessa kysyttiin...


Mikä on lempiruokasi? Lempiruokani vaihtelee todella usein. Tällä hetkellä suosikkini on intialainen ruoka.

Mistä kahvista tykkäät eniten? Erikoiskahvit ovat ihania. Suosikkini on cafe mocha (ja päälle paljon kermavaahtoa) tai jäälatte vanilijasiirapilla. Riippuu päivästä kumman valitsen.

Mitkä meikit kuuluvat arkimeikkiin? Arkimeikkiin kuuluvat meikkivoide, kulmakarvaväri, poskipuna, luomiväri, ripsiväri ja tietysti jokin kivan värinen huulipuna, joka valikoituu sen mukaan mitä vaatteita olen laittanut kyseisenä päivänä päälle.


Tulevaisuuden unelmia? Yksi unelmistani on saada blogilleni lisää näkyvyyttä ja lukijoita.

Onko sulla Instagram? Kyllä on. Tuossa vasemmassa sivussa pyörii Instagram-kuvia. Minut löytää Instagramista nimellä kahvilusikka.

Lempielokuva(t)? Bellevillen kolmoset on suosikkianimaationi. Perhosvaikutus (The Butterfly Effect) on myös ihan huippu.

Millä oot tehnyt blogin bannerin? Olen tehnyt bannerin maalamalla peiteväreille ja piirrellen tusseilla.


Mitä arvostat muissa ihmisissä? Arvostan muissa ihmiseissä erilaisuutta. On mahtavaa, että kukaan ei ole samanlainen.

Millä yhdellä ainoalla sanalla kuvailisit itseäsi? Selviytyjä.

Jos saisit nyt lähteä mihin vain, minne menisit? Menisin jonnekkin aurinkoiselle rannalle lepäämään ja ottamaan rennosti.

Millaisia blogeja tykkäät lukea? Luen monenlaisia blogeja. Lähinnä semmoisia missä keskitytään pukeutumiseen ja elämäntyyleihin.


Millainen olisit, jos olisit mies? Ööö. Iso ja karvainen? :D

Mitä tekisit 1000 eurolla, jos saisit ne nyt käteesi? Menisin ostamaan itselleni jotain kivaa: vaatteita, kenkiä, laukkuja ja koruja.

Miksi aloitit bloggaamisen? Mikä siinä on parasta? Aloitin bloggaamisen itseni iloksi. Bloggaamisessa on parasta se, että itsetuntoni on kasvanut kaikkien ihanien kommenttien johdosta. Kiitos kaikille niille, jotka ovat piristäneet minua kommenteilla :)

Kerro kaksi vahvuuttasi. Vahvuuteni ovat positiivisuus ja huumorintaju. Elämä on paljon helpompaa kun osaa ottaa asiat rennosti ja hyvin mielin.

Mikä oli ensimmäinen kamerasi? Taisi olla joku Kodakin filmikamera. Sain sen lapsena syntymäpäivälahjaksi. Ensimmäinen oma digikamera oli Canonin pokkari.

Millä kameralla kuvaat? Kuvaan Canonin EOS 60D:llä


Mistä saat inspiraation bloggaamiseen...ja tyyliisi? Minua innostaa muiden ihmisten blogit. Niistä saa kivoja postausideoita. Tyyliini saan inspiraatiota kiertelemällä kaupoissa. Tyylini perustuu siihen, että puen ylleni sellaisia vaatteita mistä pidän.

Mitkä on sun elämässä ne pienet ilot ja onnistumiset jotka auttaa jaksamaan? Pienet ilot ovat se, jos joku sanoo jotain positiivista minusta. Esimerkiksi tänään kotimatkalla vastaantuleva (tuntematon) nainen sanoi minulle: ”Voi kuinka sulla on ihana tyyli. Kauniisti oot pukeutunut” Hymy levisi heti huulille. Töissä saadut kehut auttavat työmotivaation kasvattamiseen.

Mitä sanoisit nuoremmalle itsellesi? Ole rohkeasti oma itsesi. Sinun ei tarvitse olla kuin muut. Tee itse omat päätökset, äläkä tee mitään mitä itse et halua tehdä. Sinun ei tarvitse tehdä asioita muitten yllyttämänä.

Mitä neuvoa antaisit ihmiselle, jolla on vaikeuksia löytää elämästään edes pieniä iloja? Päivä kerrallaan. Pitää yrittää keksiä joka päivästä jotain positiivista. Tiedän, että tuo on vaikeaa, mutta kyllä olo parantuu pikku hiljaa. Hiljaa hyvä tulee. Mihinkään ei ole kiire.

Mikä on päiväsi lempparihetki? Parasta on se illan hetki, kun saa käpertyä peiton alle oman kullan kainaloon. Rakastan nukkumista.

Onko sinulla mottoa? Jos on, mikä? Life is too short to worry. Ei kannata murehtia turhia :)

Mikä tekee sinut onnelliseksi? Ihanat ihmiset ympärilläni, jotka jaksavat aina olla vierelläni.

14 kommenttia:

 1. Vitsit näitä on kyl aina niin mukavaa lukea, oppii aina jotain uutta kirjoittajasta! :)

  t. http://thebeautifulshadow.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä postaus oli hauska tehdä. Minusta tämä on hyvä tapa kertoa lukijoille itsestään :)

   Poista
 2. Hauska toi viimeinen kuva! Ja nää postaukset on kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on ehdottomasti huippu hyvä motto♥ Samaistun! :)

  VastaaPoista
 4. Oi kiva postaus! Ohoh, en olisi uskonut, että olet itse maalannut tuon bannerin :o, wautsi!
  http://sanjaamanda.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi kun mua harmittaa kun en ole ehtinyt lukemaan blogiasi! Saati kenenkään...tai itse kirjottamaan :-D Parempi tehdä muutos :-) Ihania noi sun vastaukset. :-) Kiva että joku muukin arvostaa erilaisuutta!


  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Tykkään tällaisista postauksista todella paljon, I like! :)

  VastaaPoista