keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Ihana aamu

Hyvää huomenta! :)


Ajattelin nyt kertoa millainen on minun aamuni silloin, kun ei ole kiire mihinkään. Makailin sängyssä puoli yhteentoista. Heräsin oikein virkeänä ja iloisena. Iloisena, vaikka ulkona on harmaata ja synkää. Aamujeni ensimäinen tehtävä on tehdä ihana, värikäs ja maittava aamupala.




Tältä siis näyttää aamupalani. Syön puuroa joka aamu. Puuroni vaihtelee usein. Nyt olen tykästynyt Fazerin Alku -puuroihin. Tänään lautaseltani löytyi inkiväärillä ja omenalla maustettua puuroa. Nykyisin puurolautaselle tulee myös marjoja. Nyt, kun tähän aikaan vuodesta ei löydy hyviä tuoreita marjoja niin olen heittänyt puuron sekaan pakestemarjoja. Niiden avulla puuro jäähtyy nopeasti (ja marjat sulavat siinä samalla). Ja mitä parasta marjat tuovat raikasta makua puuroon.

Tänään aamupalalla oli myös leipää. Harvemmin syön leipää aamulla mutta tänään tein poikkeuksen, kun eilen tarttui kaupasta mukaan näin herkullisia sämpylöitä. Sämpylän väliin tulee usein leikkelettä, juustoa ja jotain kasviksia.


Aamupalaan kruunaa ehdottomasti kahvi. Päivä ei lähde ollenkaan käyntiin jos ei saa kupillista kahvia (tai kahta tai kolmea..). Koska tänään kuvasin aamupalani oli pakko saada jotain lisäväriä, joten mukaan pääsi myös appelsiinituoremehu.


Nyt kun aamupala on syöty alkaa pohtiminen mitä haluankaan tänään tehdä. Ensimmäisenä listalla on tämän postauksen kirjoittaminen. Sitten lähden käymään lataamassa matkakorttia, että pääsen tänään Helsinkiin ja, että mitä Helsingissä.... Menen käymään ystäväni kanssa Valokuvataiteen museossa. En olekkaan käynyt pitkään aikaan taidenäyttelyssä. Odotan sitä innolla! :)

Tälläinen oli aamuni. Kivoja aamuja loppuviikkoon teille kaikille!

24 kommenttia:

  1. Olipa ihanan keväinen & positiivinen postaus! On kivaa lukea muiden kuulumisia, varsinkin rentoja viboja ja ihan vain fiilistelya. Liityin heti paikalla lukijaksi, en malta odottaa jatkoa.

    http://what-a-lotta-fun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi! :) Hei kiitos tosi paljon. Ihana saada tuollaista kommenttia. :) <3

      Poista
  2. Mullon just toi sama dogepyjama ja se on niiin paras chillailu/nukkumisasu! ♥ Oon vieraillu sun blogissas ennenkin, mut en tosiaan tiedä miks en oo liittyny lukijaksi! o: Se virhe pitää korjata nyt! :)

    http://teatterihirmu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dogepyjama on kyllä ihan huippu! :) Kiva kun liityit lukijaksi! :)

      Poista
  3. Voi ihana postaus ja niin söpö tuo sun pyjama! :-D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ai että, just ihana aamupostaus! Ja tykkään kans tuosta yöpuvusta :D
    Henkilökohtaisesti en tykkää puurosta, mutta sait senkin kuulostamaan tosi hyvältä..? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Tuo yöpuku on kyllä ehdottomasti mun lemppari! :) Kannattaa vähän tuunailla puuroa niin siitä saa paljon maistuvampaa. :)

      Poista
  5. Oi että vähänkö oli ihana "aamurutiinit" postaus!!:-) sun banneri on kans magee;)

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus ja hyviä, herkullisia kuvia! Kiireettömät aamut on kyllä ihan parhaita, päivä alkaa ihan eri tavalla kun saa syödä ja lukea uutiset ihan rauhassa ilman kiirettä :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla, että kiireettömistä aamuista pidetään sielläkin :)

      Poista
  7. Ihana postaus, ja rauhalliset aamut ovat kyllä parhautta♥ Rauhallisina aamuina ees harmaa ilma ei ikinä haittaa, mulle yleensä tulee jotenkin tosi rento fiilis, jos sade ropisee vähän amukahvia hörppiessä! Niin ihana ja positiivinen postaus :')
    http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauhalliset aamut tekee kyllä päivästä kuin päivästä paremman :)

      Poista
  8. Ihania noi ekat kuvat!! :D Tosi hauska postaus <3

    VastaaPoista
  9. Hienoja kuvia ja herkullista aamupalaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Se oli kylä todella herkullinen aamupala :p

      Poista
  10. voi kuinka lutunen yökkäri-haalari! Olisipa itselläkin tuommoinen, varmasti todella mukava! Ps. täälä toinen villasukat jalassa -nukkuja :) Mahtava postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä söpö yökkäri-haalari. :) Hahaa... Kiva, kun on toinenkin villasukkasankari siellä. :)

      Poista
  11. Voi ei miten ihana tuo haalari :-D Just niin sellaisten unisten ja laiskojen aamujen asu! Tosi kiva postaus ja kaiken lisäksi sun aamupala näyttää niin hyvältä! Terveisin tyttö, joka ei koskaan aamuisin jaksa/kerkeä syödä mitään.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, se haalari on kylä ihana. :) Kiva kuulla. Kannataa opetella aamupala ihmiseksi, se kannaattaa ;)

      Poista
  12. Ihana haalari! <3 Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin pidän kovasti tuosta haalarista :) Kiva kuulla, että pidät :)

      Poista