maanantai 9. toukokuuta 2016

Viime kuun suosikit

Ajattelin nyt pitkästä aikaa tehdä tälläisen "Kuukauden suosikit" -postauksen, koska näitä on kiva tehdä ja huomasin, että te lukijatkin pidätte tällaisista. Huhtikuun suosikit oli siinä mielessä vaikea tehdä, koska suosikkijuttuja on kertynyt niin paljon. Haastetta oli myös näiden juttujen kuvaamisessa. Minusta on tullut entistä kriittisempi siitä, mitä kuvia haluan blogissani julkaista. Näitä kuvia on tullut otettua muutamissa erissä... Aina silloin, kun on tullut hyvä visio.

Nyt kuitenkin päästän teidät tutustumaan minun huhtikuun suosikkijuttuihin!

Lempikosmetiikka


Tässä on kaksi tuotetta, joita käytän pävittäin.

LÓreal Parisin Nude Magique Cushion -tyynymeikkivoide on ollut todellinen yllättäjä. Luin tästä meikkivoiteesta muutamasta blogista, joten päädyin itsekkin sitä kokeilemaan. Minusta paras juttu tässä meikkivoiteessa on se, että sitä on todella helppo levittää, koska mukana tulee meikkivoiteen levittämiseen tarkoitettu meikkityyny. Meikkivoide on iholla todella kevyen tuntuinen, mutta on silti juuri sopivan peittävä. Olen ollut tähän tuotteeseen niin tyytyväinen, että menossa on jo toinen purkki.

Batisten kirsikan tuoksuinen kuivashampoo on todellakin rasvaisten hiusten pelastaja. Tuntuu, että omat hiukseni rasvoittuvat välillä turhankin nopeasti, mutta tämän tuotteen löydettyäni ovat rasvaiset hiukset historiaa. Ei tarvitse muuta kuin suihkuttaa kuivashampoota hiuksiin niin hiukset näyttävät hujauksessa todella hyvältä. Tämä kuivashamppoo tuoksuu myös todella hyvältä. Minulla ei ole mitää pahaa sanottavaa tästä tuotteesta. Tästä tuotteesta on tullut minun luottotuote.

Lempiruoka ja -juoma


Kuten jo viime postauksessa puhuin niin olen kova puuronsyöjä. Tässä kuussa suosikkini on Fazerin Alku -puuro, joka on maustettu omenalla ja inkiväärillä. Mielestäni maku on paljon raikkaampi, jos vertaa tavalliseen kaurapuuroon. Tämä puuro myös valmistuu todella nopeasti, joten puuron ehtii tehdä kiireisimpinäkin aamuina.

Suosikkijuomana on Pauligin Presidentti kausikahvi. Tätä kahvia on tullut ostettua tässä kuussa jo kaksi pakettia. Minusta tämän kahvin maku on todella miellyttävä. Minulle on tullut jonkinlainen himo "Pitää ostaa vielä, kun sitä on jäljellä!" Kuitenkin nämä kausituotteet surettavat minua. Juuri kun olet ihastunut, niin tuote häviää kaupan hyllyltä. Mitä mieltä te olette kausituotteista?

Lempitekeminen



Wreck this journal on varmaan paras kirjaostos pitkään aikaan. Sain tietää tästä kirjasta erään blogin kautta. Kirja vaikutti sen verran kummallisesta ja hauskalta, että minun oli pakko saada tälläinen myös itselle. Wreck this journal on nimensä mukaan päiväkirja, joka pitää tuhota. On mahtavaa tajuta kuinka luovilla tavoilla kirjaa voi tuhota. Itselläni on jo pitkän aikaa ollut innostuksen puute kaikkeen luovaan tekemiseen, mutta onneksi tämä kirja antaa paljon mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Tämän kirjan parissa minusta on alkanut muodostumaan "luova hullu". Olen kokeillut kaikenlaista kummaa tämän kirjan tuhoamisprosessin aikana ja hauskaa on ollut. Suosittelen tätä kirjaa ihmisille, jotka kaipaavat jotain "jännää" tekemistä. Jos sinusta tuntuu, että että olet jumissa eikä mikään luova tekeminen innosta niin kannattaa hankkia tämä kirja. Tämä kirja tarjoaa mitä kummallisempia ideoita ja ajatuksia tylsempiinkin päiviin.

33 kommenttia:

  1. Sun blogi erottuu suuresta massasta ja ainoastaan positiivisella tavalla! Tää oli tosi kiva postaus ja oon jo ikuisuuden vähintäänkin miettinyt tuon kyseisen kirjan ostamista - ja nyt se on kai pakko viimeistään ostaa! :-D

    http://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau :o Kiitos! Tosi kiva kuulla! Nyt kipinkapin kirjaostoksille ;)

      Poista
  2. Tuo puuro on tosi hyvää! Tykkään muuten kovasti tuosta sun bannerista :) muistathan, ettei kuivashampoota saa käyttää joka päivä, se ohentaa tukkaa.

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on ihan mahtavaa puuroa. :) Kiva kuulla, että pidät.

      Kiva kun muistutit... Ei pidä innostua liikaa kuivashampoosta :D

      Poista
  3. Batisten tuotteet.. Ah, rakkautta. Eipähän tarvitse rasittaa hiuksia koko ajan pesemällä niitä. :-) Ihana postaus, näitä lisää!

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä.. Ah! Batisten tuotteet! :) KIva kuulla, että näitä tämäntyylisiä postauksia kaivataan lisää. :)

      Poista
  4. Oot hirmu nätti ja sun banneri on ihana. D:

    http://tunnotonb.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Vitsit, toi wreck this journal kuulostaa superkivalta! Oon jo jonkun aikaa pohtinut sen ostoa, mutta viimeistään nyt se on kai pakko käydä ostamassa itsellekkin:D Ihanan positiivinen blogi sulla!

    https://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä ostamassa. Olen varma, että et tule pettymään ;)

      Kiva kuulla. Olen siis onnistunut, sillä tarkoitukseni on jakaa postiivisia juttuja :)

      Poista
  6. Pakko joskus ostaa tuota Batisten kuivashampoota, sait mut nimittäin vakuutettua todella hyvin! :D Hyviä suosikkeja sulta löytyy!

    http://misslittlemarie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Kiva suosikkipostaus! Mä tykkään myös Batisten kuivashampoosta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) Batisten kuivashamppoo on kyllä huippua :)

      Poista
  8. Mä en ole ikinä oikein löytänyt yhteistä säveltä kuivashampoiden kanssa, mutta kun näin noita samoja paikallisessa supermarketissa teki mieli melkein napata ostoskoriin! Noi paketit oli niin söpöjä ja valinnanvaraa vaikka kuinka, en tiennytkään että noita samoja on myös Suomessa kun oli mullekin ihan uusi merkki. Mut kiva kuulla sun kokemuksia, ehkä taidan antaa kuivashampoille vielä yhden mahdollisuuden. :)

    Hiuksissa Hiekkaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Batisten kuivashamppoot on kyllä tosi kivoja ja käteviä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla olisiko tämä se sinun juttusi :)

      Poista
  9. Oon pitkään jo ollut kiinnostunut tosta kirjasta ja taitaapi olla niin, että nyt se täytyy käydä hakemassa :)

    http://fasciner.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Hyviä suosikkeja!
    Itsellänikin on tuota kuivashampoota ja olen kyllä tyytyväinen siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Tuo on kyllä tosi hyvä kuivashampoo :)

      Poista
  11. Voisin itsekkin käydä ostamassa tuon kuivashamppoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa :) Se on kätevä, eikä ole kovin kallis :)

      Poista
  12. Wreck this journal on varmaan yksi hauskimmista kirjoista! Pitäisi itsekin hankkia taas sellainen. Liityin lukijaksi, blogisi vaikuttaa kivalta :)

    noraadler.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wreck this journal on kyllä ihan huippukirja! :) Kiva kun liityit lukijaksi.. Minä liityin sinun lukijaksi. :)

      Poista
  13. Batisten kuivashampoot ovat kyllä ihan omaa luokkaansa, eikä hintakaan ole edes paha! <3 Harmittaa, että vain muutamissa pulloissa on sitä ruskeaa väriä, joten aika monet niistä jättävät mun hiuksiin vaalean tyven :/ Pitääkin maistaa tota kausikahvia! <3 Ihanan oloinen blogi sulle :)

    http://anskisss.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ne batisten kuivashampoot on kyllä jees :) Kannattaa kokeilla tuota kausikahvia :) Kiva kuulla, että pidät blogistani :)

      Poista
  14. Toi kuivashampoo on täälläkin käytössä ja monen päivän se on pelastanut! :D

    VastaaPoista
  15. Toi Batisten kuivashampoo on kyl parasta! Monet laiskat työaamut pelastanu :D
    punaseskesamekos.blogspot.com

    VastaaPoista
  16. Ihana postaus ja hyvää kesää! :)

    http://jenni-aleksandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  17. Kiva postaus!

    byveerak.blogspot.com

    VastaaPoista