maanantai 12. syyskuuta 2016

Plan B omenareppu

Tein jonkin aikaa sitten hyvän ostoksen. Se ei pelkäästään ole ulkomuodoltaan ihana, vaan se on myös ympäristöystävällinen. Kyseessä on Plan B -reppu. Plan B -tuotteet tehdään kierrätysmateriaaleista, jonka takia ne kuormittavat vähemmän luontoa.


Kun kuulin ensimmäisen kerran Plan B:n tuotteista, olin todella innoissani. Miten mahtava idea! Tehdä lahjoitetusta kierrätysmateriaalista uutta. On ihan mahtavaa mitä kaikkea kierrätysmateriaaleista voi tehdä: vaatteita, laukkuja, eri kokoisia pussukoita, tyynynpäällisiä, huonekaluja ja vaikka mitä kivoja juttuja. Plan B -tuotteet valmistettaan käsityönä Espoossa. Minusta se on todella hienoa. Nykyisin on vaikea löytää tuotteita, jotka ovat oikeasti valmistettu kokonaan Suomessa. Plan B -tuotteet ovat uniikkeja luomuksia, eikä niitä tehdä halvalla massatuotannolla. Ompelijat ovat oman alansa ammattilaisia. Täältä voit lukea lisää Plan B:stä.

Miksi ihastuin tähän reppuun? Minusta tähän reppuun on valittu ihanat kankaat. Reppuun on käytetty Marimekon puuvillamarkiisikangasta, joka on todella laadukasta ja kestävää. Repun malli on myös kätevä ja hauska — sillä tämä reppu on myös kassi. Reppua voi siis käyttää monella tavalla: selässä, olkapäällä tai vaikka ihan kädessä kantaen. On myös kiva, kun joka toisella vastaantulijalla ei ole samanlaista reppua.


Mistä voi ostaa Plan B:n tuotteita? Tuotteita on myynnissä näissä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen pisteissä: Suomenoja, Itäkeskus ja Nihtisilta (jossa on paras valikoima). Jos et asu pääkaupunkiseudulla, ei hätää. Kierrätyskeskuksella on verkkokauppa, jossa on laaja valikoima Plan B -tuotteita. Kannattaa ihmeessä käydä kurkkaamassa täältä.

22 kommenttia:

  1. Moi! Mitä tuollainen laukku maksaa? Tosi mukavan oloinen. Yleensä näillä kierrätystuotteilla on aika tyyris hinta :(

    VastaaPoista
  2. Vähänkö kivan näköinen. Ja musta tollainen luontoystävällinen kassi kuullostaa todella mukavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kiva reppu :) Luonnonystävällisyys on aina hyvä juttu. :)

      Poista
  3. Aaah vähänkö ihana😍 ja luontoystävälliset jutut on muuteski aika lähellä mun sydäntä. Pitää käydä tota nettikauppaa joku päivä kurkkaamassa😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo on ihana ja järkevä ostos. :) Käy ihmeessä tutustumassa tuohon verkkokauppaan :)

      Poista
  4. Aivan ihana laukku! marimekko on rakkaus! etenkin marimekon laukut ja kassit ovat ihania❤ toi kuosi on niin suloinen, itelläni on myös tuon saman omenakuosin penaali käytössä, tykkään kovasti.

    http://noppaxxxblog.blogspot.fi/?m=1

    käy kattomassa myös mun blogi!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marimekon kuosit on kyllä kivoja :) Käyn katsomassa blogisi :)

      Poista
  5. Oi, onpa kyllä aivan ihastuttava kuosi! Tosin, tykkään kyllä hirmuisen paljon myös koko Plan B:n ideasta. Ihanaa, että ympäristöystävällisyys alkaa rantautua entistäkin suuremmissa määrin myös meille Suomeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuosi on kyllä ihana :) Plan B idea on ihan loistava :)

      Poista
  6. Voi miten suloinen reppu! <3 Itselläkin pitäisi suosia enemmän ympäristöystävällisiä tuotteita, mutta helposti tulee tehtyä se halvin valinta :(

    sanasokkelossa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo reppu on kyllä ihana :) Valitettavasti minä joudun myöntämään, että tulee tehtyä ehkä liikaakin halpistuote ostoksia.

      Poista
  7. Voi aivan ihana syksylookki!! Ja niin suloinen reppu! Voisin kuvitella, että tää on ihan sun näköinen asu :) Ainakin sopii niin hyvin!

    https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Kaunis reppu! Pidän tuosta monikäyttöisyydestä - periaatteessahan sitten ei tarvitsisi kuin tämän yhden laukun kaikkiin tarkoituksiin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo reppu on kaunis ja se on todella monikäyttöinen :)

      Poista