tiistai 19. toukokuuta 2015

LOMA

Tässä sitä sitten olisi tämä lomapostaus! Olimme poikaystäväni kanssa lomalla Kreikassa Kosin saarella. Kosin saari on todella kaunis paikka. Hotellimme sijaitsi Lambissa lähellä Kosin keskustaa. Lambissa oli todella kaunis ja rauhallinen merenranta, jossa pystyi rauhoittumaan ja nauttimaan meren äänistä. Se olikin yksi parhaimmista loman paikoista.

Ravintoloissa oli aivan ihanaa ruokaa. Suosikkejani oli tietysti gyros-pitaleipä ja chicken suovlaki (kanavarras). Ravintoloissa oli aika vähän porukkaa sillä kesäkausi on vasta alkamassa. Palvelua kyllä riitti... Joissain ravintoloissa tuntui, että tarjoilijat ihan pyörivät ympärillämme.

Kävimme ihanalla retkellä pienessä ja rauhallisessa Zian kylässä. Piipahdimme myös päivän retkellä Turkissa. Turkki ei okein sytyttänyt, mutta postiivisena asiana se, että löysin Turkista ihanan pellavapaidan.

Viikon lomailun jälkeen oli kiva palata tuttuun ja turvalliseen arkeen. Harmi vaan, että täällä koto-Suomessa ilmat on vähän viileitä verrattuna Kreikan lämpöön.
Tässä olisi vielä tämmöisiä kuvakollaaseja lomasta :)

1. Siellä se lentokone odottaa meitä matkustajia. 2. Ensimmäinen ilta hotellilla. 3. Lambin ihana ranta.

1. Kävimme Turkissa Starbucksissa kahvilla. Tiedän, että nimeni on hankala ulkomaalaisille. Tuossa kahvikupissa lukee olevinaan Päivi. 2. Ihana pinkki light-cokistölkki. 3. Maisemakuvaa Turkista. 4. Minä ja lehmä

1. Auringonlaskua katsomassa. 2. Minä ja iso puu. 3. Zian kylä

6 kommenttia:

 1. Oi että, mäkin haluaisin käydä joskus Kreikassa! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kreikan matkat on yllättävän halpoja ;) Eli eikun vaan matkaa varaamaan. Kiitos, kiva kun pidät. :)

   Poista
 2. Voih, Kos kuulostaa kyllä niin ihanalta paikalta! Olen itsekin halunnut jo kauan käydä siellä, ja toivottavasti tämä reissu toteutuu vielä joskus :-) Jonkinlainen laajempi vinkkipostaus Kosista olisi muuten aika kiva, jos sellaisen viitsisit vain tehdä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että reissusi Kosin saarelle toteutuu joskus :). Valitettavasti tämä jää ainoaksi postaukseksi Kosista.

   Poista