keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Missä inspiraatio majailee


Olen jo pitkään ollut täysin hukassa tämän blogin suhteen. Inspiraatio on hukassa. Ajattelin jos nyt tekisin paluun. Paluu... Se kuulostaa hyvältä, mutta mistä kirjoittaisin? Minkälaisia kuvia lisäisin?

Päätin tehdä tämän postauksen, sillä idealla, että kysyn mikä innostaa teitä muita bloggaajia bloggaamaan? Mistä saatte ideat päivittäisten/viikottaisten postausten tekemiseen? Haluaisin saada ideoita, miten minun kannattaa edetä, että saisin ylläpidettyä bloggausintoa? Minulle saa laittaa kaikkeen bloggaamiseen liittyviä ideoita ja ajatuksia.


Kävin tänään ystäväni kanssa kuvailemassa. Oli todella antoisa reissu. Toivotaan, että blogini täyttyy myös jatkossa näin laadukkaista kuvista!



24 kommenttia:

  1. Mä ainakin saan ideoita tavallaan ihan kaikesta :D Muiden blogeja selailemalla, ihmisten välisistä kanssakäymisistä, lehdistä, uusista ostoksista, luonnosta, auringosta ja ties mistä milloinkin! :)

    Ja tän postauksen kuvat sulla ainakin onnistuneita!! :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja vinkkejä :) Pitää itsekkin ruveta katselemaan ympärilleen :)

      Kiva kun pidät kuvista. :)

      Poista
  2. Aivan upeita kuvia, olet niin kaunis! :-) Mä toivoisin kauneus-aiheisia postauksia. Vaatteita, hiuspostauksia, ostoksia, meikkejä, tutoriaaleja.. Vain taivas on rajana! ♥

    www.pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Kiitos kun annoit vinkkejä aiheista mistä voisin kirjoitella :)

      Poista
  3. Mullakin on ollut vähän inspiraatio hukassa.. Kannattaa katsoa esim. muita blogeja, jos ideoita löytyisi!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kun kävit kommentoimassa blogiani. aloin lukijaksi ja sulla on todella hienoja kuvia sun blogissa! millä sä kuvaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olehyvä :) Kiva kun aloit lukijaksi, kiitos paljon. :) Jos kuvaan itse niin kuvaan canon eos 60D -kameralla. Jos kuvat eivät ole minun ottamia niin ne on kavereiden kameroilla kuvattuja.

      Poista
  5. Moi! Onko sulla mitään ajankohtaisia juttuja mistä voisi kirjoittaa? Esimerkiksi mulla on ylppärit tulossa, joten niistä tulee varmasti juttua nyt piakkoin! :D Mä myös oon luonnostellut useita tekstejä, vähintäänkin otsikon, jos on tullut jotain mieleen yhtäkkiä :D Jään lukijaksi! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun annoit kivoja vinkkejä. Täytyy kokeilla tuota luonnostelua. :)

      Hei vau, kiitos, kiva kun jäit lukijaksi. :)

      Poista
  6. Voi kuinka mie rakastan tota sun hiusväriäs ♥ Siehän voisit tehdä vaikka postauksen sun tyylistäsi? Tai sun tyyli ihanteistasi?

    http://misslittlemarie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihana ulkoasu <3 Mä selailen aika usein muiden blogeja sekä myös lehdistä saa usein inspiraatiota!


    ♥ Vilhelmiina Lyydia
    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Itse palasin muutaman kuukauden blogi tauolta kuluneella viikolla, teki hyvää palata mutta painiskelen täysin samojen asioiden kanssa kuin sinäkin. Olen kuitenkin todennut hyväksi pitää silmät ja korvat auki kaikessa mahdollisessa mitä teen. Kaupungilla, yliopistolla, sohvalla, internetissä... missä vain ja koko ajan. Usein yksi lausahdus tai tekstin pätkä saa ajattelemaan ja puhelimen muistiinpanot sovellus täyttyy. Usein myös ihan omasta arjesta, omista kokemuksista ja kommelluksista, virheistä ja mielipiteistä saa ne parhaimmat postaukset kasaan :) Kunhan kirjoitat vaan asioita muistiin – ne tuppaavat muuten unohtumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että en ole ainoa. :) Kiitos paljon tästä kommentista. Siitä on varmasti paljon apua :)

      Poista
  9. Onpas ihana banneri! Nättejä kuvia sinusta ja kirjoitat kivasti :3

    VastaaPoista
  10. Ihanat kuvat! :) Itse pidin aikanaan kuukauden blogitauon ja mietin siinä aikana millä tapaa haluan kehittyä ja jatkaa bloggailua. Välillä on itsekkin hieman hukassa oman bloginsa suhteen ja motivaatio uupuu, mutta kyllä se sieltä usein onneksi palaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen kiitos kehuista, toinen kiitos tsemppauksesta :)

      Poista
  11. Ah, tykkään sun tyylistä ihan sikana!
    Ja inspiraatio..hmm kannattaa tosiaan selata muiden blogeja, tumblria, pinterestiä tai vaikka kuunnella musiikka, niistä ainakin itselleni välillä nousee ideoita joita tehdä. Varsinkin uusien reseptien tai DIY ohjeiden kokeilu on ihan parasta! :)

    VastaaPoista
  12. Inspiraation puute on varmasti tuttu ongelma kaikille bloggaajille jossakin vaiheessa blogihistoriaa :/ Itse etsin inspiraatiota mm. muiden bloggaajien blogeista sillä niissä on joskus todella omaperäisiä postausaiheita joita voi itsekin hyödyntää omassa blogissaan! :)

    VastaaPoista