sunnuntai 27. elokuuta 2017

Miten kesäsuunnitelmani toteutui

Nyt kun syksy on ovella on hyvä kerrata toteutuiko minun kesäsuunnitelmat. Lisään tähän postaukseen myös asioita mitä tein, joita en laittanut tähän listaan. Kesä meni kaikin puolin hyvin, mutta kuitenkin olen valmis syksyyn ja odotan innolla mitä se tuo tullessaan. Nyt palataan vielä hetkeksi kesäfiiliksiin...Ulkoilla paljon
Ulkona tuli oltua todella paljon. Aina kun oli mahdollista. Tuli käytyä paljon Espoon keskuspuistossa. Ukkokolillekkin tuli kiivettyvä ja oli muuten huippumaisemat.

Grillaaminen ×
Ei tullut tehtyä mitään kovin suuria grilliherkkuja. Perusmakkaralla ja grillipihvillä mentiin.

Ulkomaanmatka
Oih. Kroatian loma oli niin ihana. Olimme mieheni kanssa ihanassa Igranen kylässä. Hotelli oli aivan mahtava. Mieli ja sielu lepäsi. Tuli syötyä hyvin ja loikoiltua lämpimässä auringonpaisteessa. Kroatiaan voisin mennä uudestaan.Tavata ihmisiä
Tapasin tänä kesänä paljon ystäviä ja joitakin sukulaisia.

Blogin päivittäminen ×
Tämä ei sitten onnistunut yhtään. En vaan osannut ottaa sellaista aikaa, että olisin ehtinyt kirjoitella mitään kunnollista. Nyt kun syksy on tullut ja arkeen palattu niin tuntuu, että blogille on enenmmän aikaa.

Pyöräily ×
Pyörä ei poistunut varastosta kertaakaan.Kesäbiisit
Lista kesäbiiseistä on tehty. Julkaisen sen piakkoin.

Levätä ja rentouta
KYLLÄ! Kesällä sain ladata akkuja. Nyt olen todellakin valmis uusiin haasteisiin ja kokemuksin.

Tässä muutama muu asia joita lomalla tein:

Mökkeily
Tuli vietettyä yksi kiva viikonloppu mökillä. Oli ihana saunoa ja käydä raikkaassa järvivedessä uimassa.

Elämäntaparemontti
Kesän aikana rupesin miettimään enemmän sitä mitä suuhun pistän. Nykyisin suurin osa ajasta menee terveellisellä ruokavaliolla. Vihannekset maistuvat hyvällä ja syön niitä mielelläni. Oloni on ollut paljon energisempi ja ei turvota koko aikaa.

Vaatekaapin inventaario
Kun kesä alkoi tekemään loppuaan niin oli hyvä tehdä vaatekaapin siivous. Vanhat rikkinäiset vaatteet tuli heitettyä pois. Lämpimät vaatteet siirsin eteen ja taakse kesätamineet.Sellainen oli minun kesä. :) Millainen oli sinun kesäsi?

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia♥ Sinulla on ollut oikein onnistunut kesä ja siihen on mahtunut paljon mukavia asioita:) Noita on sitten syysvilakoilla/talvipakkasilla mukava muistella!! Täällä kesä meni osaksi odotellessa koska se kesä oikein todella alkaa...ja sitten huomattiinkin että ollaan jo syksyssä:) Mukavaa alkanutta syksyä sinne!

    VastaaPoista