keskiviikko 23. elokuuta 2017

Tyttöjen karaokepäivä

Päätettiin ystävieni Anskun ja Sannan kanssa kokeilla Singaa, joka on nettikaraokesivusto. En ole itse kovin rohkea laulamaan julkisilla paikoilla, joten tätä sivua oli ilo kokeilla, sillä meillä ei ollut yleisöä. Kokeilimme laulaa kappaleita soolona, mutta kaikista kivointa oli laulaa yhdessä kovaa ja korkealta.

Singa.com sivustolla on todella kattava valikoima kaikenlaisia kappaleita, joten löysimme jokainen omat suosikkibiisit. Meillä ystävyksillä on jokaisella oma musiikkimaku ja oli kiva valita kappaleita vuorotellen. Olin todella yllättynyt, että meille jokaiselle löytyi jotain ja paljon.


Tämä nettikaraokekokeilu oli kyllä todella piristävä. Aika kului nopeasti ja tuli naurettua oikein kunnolla. Murheet kaikkosivat mielestä. Aluksi tunnelma oli vähän jännittynyt, mutta lopulta lauloimme niin, että jokaisella meillä oli kurkku käheänä.

Sivuna Singa.com on todella helppokäyttöinen ja toimii todella hyvin. Karaokebiisit löytyvät helposti ja kappaleiden sanat näkyvät isosti. Sivustolta on helppo löytää biisejä. Jos sinua kiinnostaa nettikaraoke, kannattaa kokeilla Singa-palvelua kuukausi ilmaiseksi! :)

Oletko sinä jo kokeillut nettikaraokea?


8 kommenttia:

 1. Olen testaillut vaikka mitä nettikaraokesivustoja ja -appeja, mutta tästä en olekaan ennen kuullut! Pitääkin käydä tutkimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä kokeilemassa. Itse pidin tuosta kyllä paljon.

   Poista
 2. Enpä ole koskaan kokeillut nettikaraokea - singstaria sen sijaan on tullut laulettua kavereiden ja sukulaisten kanssa! Ehkäpä pitää pistää tämä kyseinen sivu testiin itsekin :)

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos karaokesta tykkäät niin suosittelen kokeilemaan :)

   Poista
 3. Mä joskus myös tykkäsin laulaa ns nettikaraokea, se oli erittäin kauan aikaa sitten kun olin vielä nuori. Olishan tommonen helppo, niin ei tarvitsis kotiin ostaa omia mikkejä ja niitä muita juttuja. Ehkä singstar on kaikista modernein vaihtoehto nykyään? :) Voisin ehkä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo on kyllä helppo käyttöinen :) Kannattaa ihmeessä kokeilla.

   Poista
 4. toi kuulostaa tosi kivalle :D varmasti hauskaa! pitää kokeilla ja ootko sinä kokeillu 'just dance' peliä? se on ihan huippu kun voi tanssia kamujen kanssa :D

  http://www.lily.fi/blogit/rajojen-yli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kiva juttu. :) Kiitos vinkistä. Täytyy pistää korvan taakse :)

   Poista