perjantai 2. helmikuuta 2018

Mulla on huolia nolla

Mietin hetken elämääni. Totesin: kaikki on hyvin. On hienoa sanoa tämä. On kiva huomata, että elämässäni ei tällä hetkellä ole murheita. Arki maittaa hyvin. Rehellisesti sanottunu nautin siitä. On kiva, kun viikossa on tuttu rytmi. Päivissäni ei yleensä tapahdu mitään mullistavaa, eikä tarvitsekkaan.


Elämässäni on ollut paljon vaiketa aikoja ja juuri ne ovat muovanneet minusta tämän vahvan ihmisen. Minusta ihmisen on koettava myös niitä ikäviä asioita, jotta oppisi nauttimaan niistä pienistäkin iloista. Yksi halauskin voi merkitä joskus paljon ja antaa voimaa jaksamaan, jos ei ole mikään paras päivä.

Rakastan yllätyksiä. Haluaisin niitä joka päivä. Toisaalta olisiko se enää yllätys, jos niitä satelisi koko ajan. Viime viikolla sain mieheltäni rocky road -suklaata. Se oli niin ihana juttu vaikka olikin pelkkää suklaata. Minusta yllätyksen ei tarvitse olla kuu taivaalta vaan se voi olla jotain pientä, koska ajatushan se tärkein on.

Millainen on sinun arki? Mitkä asiat tekevät sinut iloiseksi?


12 kommenttia:

 1. Ihanaa, että sulla menee noin hyvin! <33 Elämän pienet ilot on niitä parhaita asioita, ja oon samaa mieltä, että nimenomaan rankkojen kokemuksien kautta niitä oppii arvostamaan! Tykkään muuten superisti noista laseista, sopii sulle tosi hyvin :--)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että sulla menee hyvin! Munkin arki on tällä hetkellä aika nautinnollista. Rentoa ja mielekästä opiskelua, paljon vapaa-aikaa sekä pieniä arkisia juttuja, jotka tekevät iloiseksi :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että sulla menee hyvin ♥ Niin sitä vaan voi asiat muuttua vuoden aikana, koska tällä hetkellä tykkään myös perusarjesta tosi paljon. Musta on ihanaa, kun on joku tietty viikkorytmi, jota noudattaa!

  VastaaPoista
 4. iiihanan positiivinen postaus ja supersööttejä kuvia!! <3

  http://tonninvahinko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Mukavaa, että sulla menee hyvin! Mä en nauti perusarjesta, koska se on niin stressaavaa kaikkine koulu-, partio- ja muine hommineen.

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotavasti sinullekkin arki maistuu joskus paremmin. :)

   Poista
 6. Ai vitsi, mustakin tuntuu että nyt menee paljon paremmin kun ei stressaa enää! Tanssissa menee hyvin, tuntuu että kehittyy, blogin kirjoittamisessa tuntuu ett menee 100x paremmin ja inspistä löytyy joka asiaan!! Ihana että sulla menee hyvin!

  VastaaPoista