torstai 22. helmikuuta 2018

7 parasta juuri nyt

Ajattelin tehdä postauksen asioista, jotka ovat minulle niitä lempparijuttuja juuri nyt. Tämä postaus oli tosi kiva tehdä, kun päässä liikkui paljon kivoja juttuja. Tässä on seitsemän juttua, jotka ovat minun elämässä parasta juuri nyt. :)Pitkät rennot aamut on ihan parasta. Jos minulla on kiireetön aamu leipäilen rauhassa pitkään. Usein myös venyttelen kunnolla ennen kuin nousen sängystä ylös. Suosittelen kokeilemaan aamuvenyttelyä. Oma kokemukseni on ollut todella positiivinen.

Käydä lounaalla Salaattiasema ravintolassa. Yleensä syön päivän salaatin. Silloin tulee kokeiltua uusia makuja. En ole koskaan pettynyt. Salaattiaseman salaatit ovat kookkaita ja varmasti nälkä lähtee. Salaatti on myös terveellistä, joten tässä ravintolassa voi syödä hyvällä omatunnolla.

Lenkille lähtö vaikka aikaisemmin päivällä tuntuu, että en todellakaan lähde mihinkään. On hienoa saada itsensä liikkeelle ja mennä nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta.

Kokeilla uusia ruokia. On kiva kokeilla erilaisia makuja. En ole mikään superkokki, mutta olen yllättynyt, että olen saanut valmistetua hyviä ruokia. Onneksi nykyisin netistä löytyy hyviä helppoja reseptejä joten tälläinen amatöörikin voi onnistua.

Uusi televisio on ollut mahtava ostos. Siitä on ihan paras katsella leffoja. Nyt kun kotona on hyvät mahdollisuudet katsella isosta telkkarista kaikenlaista niin leffateattereissa käynti on vähentynyt. Netflixistä ja Yle Areenasta löytyy niin paljon katseltavaa, että usein tulee valinnan vaikeus.

Kevään tulo saa minut iloiseksi. Päivät valaistuvat, illat eivät ole niin pimeitä. Oih, tätä ihanaa valoa. Kumpa ilmatkin alkaisivat pian lämpenemään ja pääsisi kaivamaan kaapista kevät vaatteita.

Iltaisin kääriytyminen ihanaan kylpytakkiini, kun olen ottanut rentouttavan kuuman suihkun. Sain uuden kylpytakin joululahjaksi ja se on ollut todellakin hyvä lahja, koska käytän sitä joka päivä.


8 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus! Kevään tulo on kyllä niin parasta ♡

  www.millat.fi

  VastaaPoista
 2. Tulipas hyvä mieli tästä postauksesta :) Liityin lukijaks!

  http://kultakehykset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu <3 Kiitokseksi käyn liittymässä sinun lukijaksi :)

   Poista
 3. Ihana postaus! Tykkään siun bannerista kans tosi paljon :-)

  https://reetttaeveliina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. rennot aamut, lenkit, kevät, uudet ruoat - todellakin kaikki ihan huippu ihania juttuja! Mäkin olen viime viikkoina kokeillut kokkailla vähän uusia ruokia ja yllättävän hyviä niistä on tullut :)

  https://lauralta.blogspot.fi/

  VastaaPoista