torstai 19. tammikuuta 2017

Kohti parempaa arkea

Uuden työn seurauksena olen ollut hieman väsynyt. En ole tottunut tekemään näin pitkää päivää ja pääsääntöisesti seisomatyötä. Onneksi työpäivät alkavat pikku hiljaa tuntumaan kevyemmiltä. Ensimmäiset kaksi viikkoa olivat todella rankkoja. Vapaapäivät menivät suurimmaksi osaksi lepäillessä. Nyt olen saanut uutta virtaa (Jee). Työnteko maistuu todella hyvältä. On kiva tulla kotiin, kun tietää, että olen päivän aikana saanut paljon aikaiseksi. Tämän seurauksena osaan myös arvostaa vapaa-aikaa. On ihanaa, kun ei ole kiire mihinkään ja voi keskittyä vain itseensä.


Olen avannut elämässäni uuden arkisen sivun. Olen päättänyt herätä työaamuina aikaisemmin niin, että pystyn viettämään rauhallisen aamun ihanan aamupalan parissa. Pakko myöntää, että aamuherätykset ovat minulle todella vaikeita, koska totuushan on se, että tähän vuoden aikaan kukaan ei herää ajatelen: ”Oi ihanat auringon sääteet valaisevat piristävästi ja linnut laulaa kauniisti. Oi, mikä ihana aamu!” Totisesti tämä pimeys on minusta kamalaa aikaa. Odotan jo kevättä ja valoa.

Uusien elämäntapojen opetteleminen vie ylättävän paljon aikaa. Kaikki ei tapahdu hetkessä. Yritys on kova. Jokainen uusi päivä on helpompi. Onko sinulla menossa jotain muutoksia elämässäsi?


30 kommenttia:

 1. Ihana postaus. Täältä löytyy toinen henkilö, joka ei osaa herätä aamulla, vaan ne on todella haastavia. Mutta ihana postaus kuitenkin :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut on kyllä välillä kenkkuja, mutta niiden kanssa on vaan elettävä :D Kiva kuulla, että pidit tästä postauksesta <3

   Poista
 2. Ihanan onnellisen näköinen olet kuvissa! Täällä kans yksi, jolle aamuherätykset on tosi vaikeita! (ei taideta olla ainoita :-D )
  Silti ainakin itse mieluummin teen aamu- kuin iltavuoroja- koska aamuvuoron jälkeen kerkeää vielä tekemään kotona vaikka mitä! :-) Voisin myös yrittää herätä aikaisemmin työaamuina, niin että kerkeisi syömään rauhassa ja vaikka lueskelemaan blogeja. Yleensä kerkeää nopsaa syömään yhden leivän ja on jo kiiruulla lähdettävä töihin :-D kiva postaus!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla. :) Tänään oli niin mukava päivä, että ihan pistää naaman hymylle :)

   Tsemppiä aamuherätyksiin. Suosittelen rauhallisia aamuja :)

   Poista
 3. Tsemppiä sulle aamuherätyksiin. Ja mulle kans (:D), ei ne kellekään helppoja oo tähän pimeeseen aikaan. Mut pian on onneks kevät. Ja tosi kivoja kuvia susta noi tässä postauksessa olevat! Ihanan pirteitä ja iloisia :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tseppaukset molemmille :)

   On kivaa olla iloinen :D

   Poista
 4. Kunnioitan suuresti päätöstä herätä aikaisin! Itseltä se ei vain onnistu millään :P Onneksi opiskelut eivät pahemmin välitä mihin aikaan vuorokaudesta niitä tekee. Kauhulla odotan sitä kun pitää mennä kokoaikaisesti töihin. :D

  VastaaPoista
 5. Heippa, teetkö sitten kuinka pitkää päivää? :o älä polta itseäsi loppuun!
  Hyvää kevään alkua ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee kovin pitkää päivää: 6 tuntia päivässä. Pidän itsestäni hyvää huolta niin en pala loppuun :)

   Mukavaa kevään alkua sinullekkin :)

   Poista
 6. Voi miten ihanat kuvat sinusta!<3 Itsekkin herään aamuisin aikalailla ajoissa ennen lähtöä ja se on huippua kun saa rauhassa tehdä kaikki aamuaskareet :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Apua, tuli jotenkin erityisen hyvä fiilis noista hyväntuulisista kuvista!

  VastaaPoista
 8. Oi että, ihanan rehellinen postaus. Mullakin on muutoksia meneillään, muutto kohta, uusi ympäristö sen mukana. Odotan sitä innolla, mutta toisaalta jännittää - mikä on ihan normaalia tietenkin.

  Kirjoitat niin ihanasti.. ♥ Paljon haleja tähän päivään! ^^

  www.pirstaloitunut.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi <3 Tsemppiä muutoksiin :)

   Haleja sinullekkin <3

   Poista
 9. Täällä on sama projekti käynnissä ton heräämisen kanssa! :D Pakko yrittää heräillä jopa vapaapäivinäkin aikaisin, koska yksinkertasesti saan vaan sillon paljon enemmän aikaan. Valmistelen samalla itseeni tulevaan, kun pian alkaa harkkapaikan tiimoilta tätäkin aikasemmat herätykset.

  VastaaPoista
 10. En kestä, sulla on sairaaaaaan magee tukka! :) Olet kaunis !

  http://jennasus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Ihanan positiivisesti ajattelet asioista vaikka kuinka raskaita olisivat :-) tuohon minäkin tähtään elämässä! Sun tukka on muutes aivan ihana :oo
  Jäin myös lukijaksi!

  http://elamaasekasorronkeskella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivisella asenteella pääsee pitkälle :)

   Kiitos, kiva kuulla, että pidät hiuksistani :)

   Poista
 12. Ihan totta toi pimeys, ei kukaan herää pirteenä semmoseen :D Mistä muutes sun blogin nimi tulee? Aika mielenkiintonen. :)

  http://ifmylifeismine.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pimeyteen ei ole mukava herätä.

   Valitettavasti en enää muista tarkaan mistä blogin nimi tulee :(

   Poista
 13. Joo, mäkään en osaa herätä aamulla :D Ja sillon kun sais nukkua, niin totta kai sillon herää automaattisesti viimestää kaheksalta :D Tsemppiä töihin!

  thesecondstartoright.blogspot.fi

  ♥ Reetta

  VastaaPoista
 14. Me muutettiin miehen kanssa vuoden alussa yhteen, samaan kaupunkiin missä mies asui aiemmin ja mä taas asuin ennen tuolla 400km päässä :D Vuoden lopulla mentiin kihloihin, ja aloitin viikko sitten uudessa työpaikassa, joten tosiaan on kaikkea muutoksia, vain positiivisia sellaisia.

  Tsemppiä sulle uuteen duuniin, tiedän ton aamuheräämisen vaikeuden kun itse joutuu heräämään puoli viiden aikaan aamuisin että ehtii syödä aamupalan ennen töitä.

  VastaaPoista
 15. Kovasti yritän kanssa heräillä aina aikaisin aamulla uuteen päivään (ja käydä illalla aikaisin nukkumaan), mutta vielä ei voida puhua kauheen suuresta edistyksestä. Heh.

  Pakko kanssa kommentoida, kuinka noi sun hiukset sopii jotenkin tosi ihanasti sun persoonaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku hiljaa pikku hiljaa. Kyllä se jossain vaiheessa luonnistuu :)

   Voi kiitos, ihana kuulla <3

   Poista