sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uusi vuosi 2017

Uusi vuosi, uudet kujeet. Tänä vuonna en aio tehdä turhia lupauksia. Haluan keskittyä elämään päivä kerrallaan. Katsoa mitä jokainen päivä tuo tullessaan. Miettiä mielessä mitä iloisia asioita päivän aikana on tapahtunut.

Vuotena 2017 ajattelin keskittyä itseeni ja siihen, että minulla on mahdollisimman hyvä olla. Aion tehdä asioita jotka saavat minut iloiseksi ja mitkä tekevät arjesta miellekkäämpää. Yritän olla valittamatta turhista asioista, koska minulla on elämässä kaikki hyvin.

Minun elämässäni tapahtuu isoja muutoksia heti tähän vuoden alkuun. Aloitan työt uudessa työpaikassa. Toivon kovasti, että työ on miellekästä ja että opin paljon uutta ja mielenkiintoista. Uudessa työpaikassa pääsen tekemään sellaisia työtehtäviä, joita en ole ennen tehnyt. On kiva kokeilla jotain uutta ja erilaista. Vaihtelu virkistää.

Joululoman aikana aloitin lukemaan Kon Mari -kirjaa. Kirja kertoo siitä miten saa pidettyä kodin siistinä ja järjestyksessä. Kirjan innoitamana ajattelin aloittaa kodissani inventaarion ja luovun kaikesta turhasta. Suosittelen Kon Mari -kirjaa, koska kirjasta saa todella hyviä vinkkejä miten pitää kotinsa helposti järkevässä järjestyksessä.

Tässä olisi myös tämän vuoden ensimmäiset asukuvat. Huosut Vila, takki kirppislöytö, huivi Cubus, pipo Indiska, laukku PlanB, hansikkaat H&M ja kengät Converse.

Uskon, että minun 2017 vuodesta tulee vielä parempi kuin vuodesta 2016. Mahtavaa uutta vuotta kaikille. :)

14 kommenttia:

 1. Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle! <3 Ja oikein paljon onnea uudesta työpaikasta, sillä on hyvä aloittaa uusi vuosi, toivottavasti viihdyt siellä :) Mulla on pitänyt lukea tuo kirja jo viime vuonna mutten ole ehtinyt, mutta viime kuussa tuli tosissaan täälläkin tehtyä inventaariota ja se jatkuu vielä tulevina kuukausina. On jotenkin niin paljon helpompi elää ja hengittää kun ei ole turhaa krääsää tiellä blokkaamassa tilaa :) Ihanan lämpimän näköinen asukokonaisuus sinulla kuvissa!

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Tuo kirja kannaatta ehdottomasti lukea niin saa lisäintoa inventaarioihin :)

   Poista
 2. Tsemppiä uuteen työhön ja muutenkin hyvää uutta vuotta! :)

  ♥ Helena
  Hundred Moments of Happiness

  VastaaPoista
 3. Onpas sulla ihana takki! Super kiva väri:)

  http://www.harrietgripenberg.com

  VastaaPoista
 4. Ompas iihana ja virkistävä asukokonaisuus! Toivottavasti sinun vuodesta tulee mieluinen ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta sinullekin ja tsemppiä uuteen työhön. Saadaan ihailla uusia asukokonaisuuksiasi niin kuin nytkin, tyylikkäällä ja lämpimänvärisellä kombinaatiolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Luupaan tehdä tämä vuonna paljon mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. :)

   Poista
 6. aivan ihana asu sulla näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 7. Sinulla on tosi kiva ja omanlainen tyyli vaatteiden suhteen! :)

  http://sunna.fi/

  VastaaPoista