maanantai 30. tammikuuta 2017

me&i vaatekutsut

Kävin eilen siskoni luona me&i-vaatekutsuilla. Olin odottanut tuota päivää kuin kuuta nousevaa. En ollut kuullut me&i:sta ennen kuin siskoni kertoi siitä. Kävin heti tutustumassa heidän nettisivuihin ja ihastuin. Miten voikaan olla niin ihania vaatteita. Värikkäitä ja todella mukavan mallisia. Vaikka me&i painottuu lastenvaatteisiin löytyy sieltä todella kauniita vaatteita myös naisille.


Kutsujen pitäjä osasi kertoa paljon me&i:n tuotteista ja näytti monta kivannäköistä asukokonaisuutta. me&i:n vaatteita voi yhdistellä monella tavalla. Olin yllättynyt kuinka monta erilaista asukokonaisuutta saa tehtyä jonkun tietyn vaatekappaleen ympärille esimerkiksi vaihtamalla paidan toiseen.

me&i:n vaatteet ovat 100 % ruotsalaista designiä. Materiaalit ovat kestäviä ja kuosit ovat ihanan pirteitä ja värikkäitä. Tuotteet on vastuullisesti valmistettuja. Tämä tieto lisäsi entisestään innostusta me&i:n vaatteita kohtaan. Oli ihanaa, kun kutsuilla pääsi koskettelemaan ja tunnustelemaan vaatteita ja kyllä voin todeta nuo kaikki edellä mainitut asiat todeksi.
Kutsuilla ihastuin näihin housuihin. Oli todella hienoa, kun sain sovittaa housuja ennen ostopäätöstä. Nyt odotan innokkaana, että paketti saapuu luokseni ja pääsen tekemään ihania asukokonaisuuksia näiden housujen rinnalle.

Jos kiinnostuit me&i:sta niin käy ihmeessä tutustumassa heidän nettisivuihin tästä.Oli pakko ottaa myös yksi kuva tarjoilusta. Siskoni oli leiponut aivan taivaallisen makuista marjapiirakkaa. Suuri kiitos siskolleni, kun järjesti nämä ihanat kutsut <3

2 kommenttia:

  1. Voi apua, miten söpöjä vaatteita ja herkullisennäköistä piirakkaa! :-)

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Nuo me&i vaatteet on kyllä super söpöjä ja tuo piirakka oli herkkua :)

    VastaaPoista