lauantai 3. maaliskuuta 2018

Mitä minun hiuksille kuuluu

Kyllä mielipide muuttuukin sitten nopeaan. Viime toukokuussa kirjoitin näin: ”Enää en voisi kuvitella itselleni pitkiä hiuksia...”, mutta nyt olenkin taas kasvattamassa hiuksiani pitkiksi. Yritän myös kasvattaa vaaleaksi värjättyä tukkaani oman väriseksi. Nyt haluan mahdollisimman luonnolliset hiukset.

Jo pitkään kampaajalla käydessäni olen vain leikkauttanut otsatukkaa lyhyemmäksi. Oli siis aika siistiä koko pehko. Latvat alkoivat tuntumaan ikävän kuivakoilta. Se on ihana tunne, kun hiukset on kauttaaltaan siistitty. On hienoa, kun kampaaja osaa hommansa ja se tunne, kun nouset kampaajan penkistä pestyillä ja hyvin leikatuilla hiuksilla, on ihan mahtava.


Miksi sitten haluan takaisin pitkät hiukset? Lyhyt tukka on kyllä helppohoitoinen, mutta todella yksitoikkoinen, koska sitä et kovin monella tavalla voi laittaa. Aloin kaipaamaan nutturoita ja lettejä, joten tässä ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin kasvattaa hiukset pidemmiksi.

Katselen ihan innoissani Youtubesta tutoriaalivideoita hiustenlaitosta ja ajattelen: kohta saan tuollaisen tehtyä, mutta hiukset kun eivät vaan kasva niin nopeasti kuin halu olisi. Tämä hiusten kasvatus vaatii kyllä malttia...

Mikä on sinun tämän hetken hiusihanne? Muuttuuko sinun mielipide hiuksistasi yhtä nopeaan kuin minulla?


6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tukka ja silmälasit! Raybanit? Mulla on etsinnässä uudet ja noi näyttäis todella potentiaalisilta :)


  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä nuo on Raybanit. Ostin ne Nisseniltä. :)

   Poista
 2. Kuulostaa erittäin tutulta tuo hiusten kasvatus-projetki! Mulla ei vaan enää riittänyt kärsivällisyys siihen, joten olen pitänyt hiukseni lyhkäisinä. Onhan se vähän yksitoikkoinen leikkaus ja kampauksia on tosi vaikea keksiä. :-D Sun tukkas on kyllä ihana ja toi otsatukka sopii sulle tosi hyvin! ♥

  https://sannialina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla. :) Hiusten kasvatus kyllä vaatii kärsivällisyyttä :(

   Poista
 3. Voi juku sä oot niin ihana ja aito! Jään seuraamaan♥

  ♥: http://www.tuulipuikkonen.com/

  VastaaPoista