maanantai 19. maaliskuuta 2018

Ihanaa vaaleanpunaista

Olen täysin hullaantunut vaaleanpunaiseen. Nykyisin kun katsoo vaatteitani ja asusteitani, niin sieltä löytyy hyvin paljon asioita, jotka ovat vaaleanpunaisia. Tästä syystä minulla on lähes joka päivä yllä jotain vaaleanpunaista.

Miksi juuri vaaleanpunainen? Vaikka olen jo aikuinen niin haluan tyyliini jotain tyttömästä. Vaaleanpunainen on kiva tehostusväri. En kuitenkaan ole täysin vuorautunut johonkin tiettyyn vaaleanpunaiseen sävyyn vaan yhdistelen tummenpia ja vaaleampia vaalenpunaisen sävyjä.

Olen huomannut, että minulla on värikausia. Aina on joku lempiväri, mitä sitten hamstraan huolella. Joskus ne oli kirkkaat värit, joskus murretut sävyt. Mikä on sinun tämän hetken väri? Onko sinullakin värikausia?

8 kommenttia:

 1. Vaaleenpunasen jotkut sävyt on kyllä tosi nättejä, vaikken muuten kyseisen värin suurfani olekaan! Mun väri taitaa olla aikalailla 247365 musta :D Se on paras, tosin mielelläni pukeudun myös eri värien tummiin sävyihin!

  VastaaPoista
 2. Vaaleenpunanen on ihana väri piristämään talven pimeimpiä hetkiä! Mun vaatekaapista löytyy tasapuolisesti kaikkea muuta paitsi mustaa ja valkoista :)

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että sinulla on värikäs vaatekaapin sisältö :)

   Poista
 3. Vaaleanpunainen on tosi piristävä väri ja mullakin taitaa tällä hetkellä olla tällainen vaaleanpunaisen fanittamisen vaihe :D Tälläkin hetkellä mulla on vaaleanpunainen rento huppari päällä ja isoäitiltä tilasin itselleni vaaleanpunaiset villasukat ♥ Ihanan pirteitä kuvia muuten tässä postauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sieltäkin löytyy vaaleanpunaisen fanittaja. :)

   Oi että, vaaleanpunaiset villasukat <3

   Poista
 4. Vaaleenpunanen on kiva väri, joskus oli mun lempiväri peräti. Murretut sävyt kuten koralli ovatkin ihania varsinkin hameissa! Tällä hetkelläkin mulla on korallin vivahteiset villasukat. Värikkääntumma kaappi löytyy täältä, ei ole ns. tietyn hetken värejä vaan lempiväreiksi ovat vakiintuneet musta, murretut - ja merenneidon sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun vaatekaappisi sisältö kuulostaa todella hyvältä :)

   Poista