maanantai 12. maaliskuuta 2018

Kevään wishlist

Tässä postausessa on asioita, joita himoitsen tällä hetkellä. Toivottavasti edes osa näistä haaveista toteutuu. Tässä kollaasissa on aika perusjuttuja, joita voi sitten yhdistellä muiden vaatteiden ja asusteiden kanssa.Perusvalkoinen kauluspaita olisi hyvä lisä minun vaatevarastoon, koska sen voi yhdistää niin monella tapaa. Tällä hetkellä yhdistäisin kauluspaidan farkkuihin.

Olen jo pitkään haaveillut merkkikellosta. Olen iskenyt silmäni tähän Daniel Wellingtonin kelloon. Haluan nimenomaan kellon ruskealla rannekkeella.

Onneksi nykyisin saa farkkuja muussakin kuin sinisen sävyissä. Tälläiset harmaat farkut olisi nyt hankinnan alla. Harmaita farkkuja saa ainakin Gina Tricotila, eli nokka sinne kohti.

Unelmareppuni on Marimekon Eppu -reppu. Ehkä alan säästämään rahaa tähän reppuun, jotta se pääsee joskus täyttämään laukkukokoelmaani.

Ihanat vaaleanpunaiset nilkkurit ovat suoraa rakkautta tälläiselle ihmiselle, joka nykyisin rakastaa kaikkea vaaleanpunaista. Tässä kuvassa on sellaiset nilkkurit mitkä olen suunnitellut ostavani. Se on vain ajan kysymys milloin lampsin tälläiset jalassa.

Rakastan värikkäitä sukkia. Happy socksit ovat kyllä lääkettä tähän värikässukkahimoon. Kun niitä kerran saa niin niitä jostain syystä alkaa haluamaan lisää.

4 kommenttia: